Kodning for børn hos LOF i Helsingør og Hillerød

I 2018 indgår jeg med kodesmart i en række spændende samarbejder, hvor jeg også er ude og lave workshops og forløb hos en række andre virksomheder og foreninger, der laver spændende ting med børn i feltet programmering, robotter og elektronik – og selvfølgelig også for voksne, der vil lære selv eller lege med børnene med nye teknologier.
Jeg har f.eks. sagt ja til at undervise på foreløbig 2 små forløb hos LOF Øresund i Hillerød og Helsingør. Her vil børn kunne lære nogle basale koncepter omkring kode og programmering gennem arbejde med code.org.

Det er LOF, der står for forløbene og du finder dem i deres katalog og på hjemmesiden under programmering, hvor du også kan tilmelde børnene. Som altid – når kodesmart er involveret – får deltagere ud over arbejdet ved skærmen også ideer til at arbejde videre hjemme også med øvelser, der involverer krop og den kreative hjerne.

Forløbet er for både piger og drenge i aldersgruppen 9-13 og alle kan være med for vi starter med nemme ting og herfra kan hvert barn arbejde videre i eget tempo.

Følg links her til LOFs hjemmeside:
Hillerød: Tilmelding og information
Helsingør: Tilmelding og information

Inden længe kommer der flere eksempler på samarbejder om programmering, elektronik og robotter…..

Kommentarer og indspark?

comments

Udgivet i Apps og programmer, Girls Can Code, Hour of Code, Public.