Go Go Bee-Bot

Bog med 25 pædagogiske lege og øvelser med Bee-Bot og Blue-Bot til lærere, pædagoger og forældre

Leg med robotter er et hit hos børnene. De små robotter som de kan styre med simple kommandoer giver de mindste træning af retningssansen, lærer dem logisk analyse og lærer børn at forstå vigtigheden af præcis kommunikation og meget mere. De kan tage robotterne med i leg med f.eks. LEGO og bygge historier op omkring den lille robots oplevelser på de ture den programmeres til af børnene selv.

Denne nye danske bog med 25 sjove lege og øvelser hjælper dig som voksen til at inspirere til nye måder at bruge robotten og blive mere avanceret i legen med den. Bogen er virkelig nem at bruge og sælges også til forældre, der vil have inspiration til leg og læring med den lille Bee-Bot eller den nye Blue-Bot.

Bogen med praktisk spiralryg kan købes i webshoppen hos www.itogleg.dk hvor du også kan finde robotter og andre gadgets til leg med programmering og it for børn og voksne omkring dem.

 

Bogen er lavet med henblik på leg og læring i børnehave, sfo og indskoling, men kan sagtens anvendes af forældre, der har adgang til den lille robot. 

Spiralryggen, gør det nemt at kopiere materiale fra bogen til børnenes leg med robotten. Flere af bogens materialer, ligger klar til print online.

Øvelserne i bogen kan bruges til både Bee-Bot og Blue-Bot. Til Blue-Bot er der et bibliotek online for købere af bogen, med adgang til mere information om af apps til at styre Blue-Bot.