Velkommen

Når du har købt adgang til Scratch4Kids, har i adgang til at se alle videoer herinde.
Med kvitteringen har i fået adgangskoden til at åbne siderne. Gem den så i altid kan finde ind.

Har du ikke købt adgang endnu kan du se en lille smagsprøve og få mere at vide om kodesmarts sommerskole og Scratch4Kids her: Køb fuld adgang til alle videoerne her

Ordleg med Scratch er åben for alle, der vil inspireres.

I kan se videoerne på pc, mac eller tablets, evt. mens i prøver tingene af samtidig på en anden enhed end den i ser videoerne på.

Hvis man skal blive god til Scratch og til at programmere, så skal man bruge det og øve sig i at finde på. I videoerne til Scratch kommer du til at se en række ideer til spil du selv kan lave.

Nogle gange tænker du måske om man ikke kunne gøre det på en anden måde. vælge en anden klods osv. Så er det en rigtig god ide at prøve din ide af – for der er mange måder at gøre den samme ting. Nogle gange har jeg også med vilje valgt en løsning, der senere vil vise sig ikke at være den bedste.

Har du problemer med at se videoerne, eller har du brug for at spørge om noget i forbindelse med Scratch eller ScratchJr, så kan du skrive til mig eller prøve at finde mig på skype og få en lille snak. (Sophie Hovdekorp; hi-its-sophie)