Scratch for lærere & pædagoger

…… og alle andre, der gerne vil være med til at lære børn at scratche og programmere.

Introducer ScratchJr og Scratch i leg og undervisning

Vi er allerede i gang og senest 30. september er vi klar med et helt nyt modul herinde på Scratch4Kids, der henvender sig til lærere og pædagoger i indskolingen. Både lærere og pædagoger spiller en stor rolle i børnenes mulighed for at få introduktion til programmering i denne periode af deres liv.

Efterhånden som vi bliver klar med materialet, får du adgang til det her på sitet i en fane for sig selv.

I det nye modul har vi fokus på formidling i indskoling og børnehave

Hvordan vi introducerer børn i indskolingen til programmering med ScratchJr og Scratch. I modulet vil der også være materiale med små forløb du kan lave med børnene og introduktion af forskellige emner og begreber inden for programmering, som du kan formidle gennem dine forløb.

scrJr-ord

Arbejder du til daglig med børn i indskolingen, sfo eller i børnehaven?

Så kan du købe adgang som almindelig bruger og bruge videoerne til demonstrationer i din undervisning via din brugerprofil – f.eks. på tavlen ved en gennemgang. Det du selv lærer herinde kan du bruge til at lave dine egne forløb og samtidig blive klogere på, hvorfor og hvordan du arbejder med programmering i indskolingen.

Ud over videoer til alle brugere, kan du som underviser få glæde af de undervsningsforløb der bliver lagt ind med jævne mellemrum på “lærer-modulet” i din egen undervisning.

VIGTIGT!!
Programmer som ScratchJr og Scratch kan gøre gavn i de fleste fag i indskolingen. Dette er altså også for alle lærere, der vil have gavn af programmerne i deres undervisning.

Klik her og køb adgang til hele Scratch4Kids

Skal børnene selv kunne komme ind og se videoer og bruge materialer herinde?

Det vil ikke være tilladt på en almindelig brugerprofil at dele videoerne ud på elevmaskiner eller lign. Kontakt mig på buzz@klubkodesmart.dk for at få et tilbud på en licens til at alle elever på din skole eller børn i din institution selv kan tilgå alle videoer fra egne computere/tablets.