Min første workshop for unge og voksne

Det er ingen hemmelighed at jeg er stærkt fascineret af de muligheder, der ligger og venter på at flere tager tråden op indenfor eTekstiler og papirkredsløb. Om man syr, strikker, hækler, væver, klipper og klistrer 3d kort, laver smykker åbner de små elektroniske kredsløb helt nye muligheder for at udtrykke sig kreativt.

Der ryger måske mange "for sjov" projekter på bordet, men det er når vi laver noget for sjov vi lærer mest ikke sandt?

F.eks. havde jeg en lille stump tekstil klippet ud af en kasseret bluse for nogle år siden, som bare har ligget, men som nu fungerer som forsidepynt. Motivet er en alf/fe og med nogle små LED, lidt kobbertråd, lidt karton og et knapcellebatteri, har jeg skabt et nyt udtryk, der fremhæver billedet.

Billede 20-05-16 07.19.12

På makercity-festivalen for nylig kom mange hen og spurgte på workshops, mens jeg sad med mine kreative syslerier. Så jeg har været i tænkeboksen og fundet et setup, jeg selv ville have elsket som en introduktion - og  - som jeg nu vil elske at gennemføre igen og igen 🙂

Derfor har jeg sat en sy-workshop op i oktober - i København, hvor alle der har lyst til at lege med elektronikken i deres håndarbejde kan komme og være med, får elektronikken i hånden og komme i gang med overskuelige projekter. Jeg håber der både vil komme hobby DIY entusiaster, lærere og pædagoger til workshoppen.

Der er sat 2 workshops op samme dag - mandag den 24. oktober - så man kan vælge at være med om formiddagen eller om eftermiddagen, som det passer ind i dit tidskema.

Se mere om workshoppen lige her: Sy og vær kreativ med strøm og elektronik
Der er penge at spare til de der hiver penge op af lommen allerede nu.

 

 

 

Sy og vær kreativ med strøm og elektronik

PimpIt workshop Frederiksberg 24. oktober 2016

Kommentarer og indspark?

comments

Udgivet i eTextiles, workshops.