5 dage

hver dag fra 10-14

Uge 32 i sommerferien

i Odense

for piger og drenge mellem 9 og 14

Elektronik

Programmering

Micro:bit

i

Kreative projekter

I Ungdomshusets lokaler Nørregade 60 i Odense

 

 

 

 

På Kreativ SummerCamp leger du med teknologi og elektronik i kreative projekter med tekstil, papir og genbrug af forskellige materialer og produkter. Du kan arbejde med design af f.eks. armbånd, smykker, tasker med elektronik. Du kan skabe fede lamper med genbrugte glas og LED lys, Du kan lave smykker med elektronik eller smykker af elektronik og meget andet.
Måske designer du den nye fede skoletaske eller en helt ny gadget du har manglet…..

Gennem ugens 5 dage lærer du om helt simpel elektronik, du kan sy i tøj, klistre eller male på karton eller sætte ind i forskellige projekter.

Vi kigger ind i brugte computere, mobiltelefoner og finder hvad vi kan bruge til kreative projekter med smykker o. lign.

Du lærer også enkle tricks med programmering, så du kan lave dit første program f.eks. med f.eks. micro:bit eller måske en arduino platform.

Du kan få tid til at fordybe dig i et enkelt projekt og/eller prøve nogle forskellige muligheder af gennem hele ugen.
Det er rigtig godt, hvis du selv kan medbringe en laptop, så du også kan arbejde videre på projekter hjemme. Du får nemlig en micro:bit med hjem og kan lege videre…..

Alle deltagere på Kreativ SummerCamp får en sommer-sjov-pakke med en micro:bit, LED i forskellige farver og små komponenter til f.eks. at sy ind i et tekstilprojekt.

Det koster 950,- at deltage på Kreativ SummerCamp for alle 5 dage, som betales via mobilepay eller bankoverførsel, når du har fået bekræftet din plads.

Book en plads på Kreativ SummerCamp allerede i dag:
På mail: buzz@klubkodesmart.dk
På sms til mobil: 28286732

Skriv navn, telefonnr. (til mobilepay) og din mailadresse. Du får svar samme dag om der er plads.

Holdet oprettes ved minimum 10 deltagere. Så tag fat i vennerne og fortæl dem at der er Kreativ SummerCamp i Odense i den sidste uge i sommerferien.