Makey Makey Playshop

Sjov leg med kredsløb for piger og drenge 8-12 år

Med Makey Makey laver vi en masse sjove ting som f.eks. et klaver, hvor du spiller klaver på kopper med vand, spiller bongotrommer med gulerødder og bananer, laver alarmsystemer og mange andre fantastiske ting. Vi kan forbinde helt almindelige dagligdags ting og materialer til computeren og bruge dem til at få computeren til at gøre det, vi normalt ville bruge et tastatur til. Alt kan prøves af her!!

Undervejs får børn og voksne mange aha-oplevelser omkring elektronik og hvordan ting kan være ledende. Så måske har de lyst til at udvikle på en ide til et alarmsystem til værelset, så der lyder en alarm, når nogen kommer ind? Måske de skal lave deres egen controller til pongspil eller packman i Scratch? De kan prøve det hele af i denne Playshop.

Det er super nemt at arbejde med Makey Makey og både piger og drenge synes det er sjovt at lege med.
På playshoppen kan de prøve ideer af og inspirere hinanden. Makey Makey kan nemt kombineres med andre projekter som f.eks. spil lavet børnene har programmeret i scratch og lignende.

Legen med Makey Makey gør børnene på en helt anden måde opmærksomme på, hvordan vi styrer computeren og sætter nye tanker i gang omkring design og brug af den.

 Book en eller flere Playshops i 2018

Kontakt Sophie på mail: buzz@klubkodesmart.dk  eller ring mobil: 28286732

Praktisk info.
Kodesmart medbringer Makey Makey sæt til workshoppen, samt forskellige materialer som frugt, grønt, sølvpapir, bægre til vand m.m. I skal selv stille computere til rådighed - helst med adgang til internet - eller bede børnene medbringe deres egen. Børnene vil kunne arbejde i grupper på op til 3 pr. gruppe og der er plads til ca. 30 børn på playshoppen.

Book en playshop til børnene.
Makey Makey burde være fast inventar og flittigt brugt på alle skoler i Danmark - men det er det ikke endnu. Med denne Playshop får børn en rigtig god mulighed for at lege med og lære en masse undervejs i deres eget tempo om basal elektronik og it.

Playshoppen kan bookes af biblioteker, skoler og f.eks. virksomheder og organisationer, der vil lave en sjov eftermiddag for børn. Varighed ca. 4 timer.

 

 

 

Book en eller flere Makey Makey Playshops 
Pris pr. playshop (ca 4 timer) inkl. materialer 6500,- ekskl. moms
(For arrangementer udenfor Region Midtvest, kan der blive tale om tillæg til transport – Få et tilbud på jeres arrangement)

Kontakt på mail eller ring på mobil 28286732

Obs: Playshoppen kan også bookes til voksne i forb. med seminarer, møder, festivaler m.m. Ring og få en snak om muligheder.