Sæt strøm til - Sy-Playshop med Filt og LED

Seje armbånd og smykker med lys og strøm - for de 10-14 årige

 

På Playshoppen kan vi lave f.eks. bogmærker i filt eller smykker til hals, arm eller hår.
Her kan vi også alt efter budget lave f.eks. en fed pude til værelset, en sjov kortholder til rejsekortet, et fedt bogmærke, der kan lyse, når du vil læse...
Vi kan Sy en kat i filt, der lyser, når du trykker den på øret, hvor vi leger med at gøre ting interaktivt og udforske materialers anvendelighed. Mulighederne i denne Playshop er mange.

 Kodesmart har skabeloner med til forskellige mulige produkter, men det er deltagernes egen fantasi, der sætter grænsen - og selvfølgelig tiden vi har til rådighed. Minimum tid på denne workshop er 4 timer.

 

Leg videre med eTextiles. Vi bruger mere avancerede ting til vore projekter. Batteriholdere med tænd sluk knap, vi syr med ledende tråd, og andre sjove indput.

Denne Playshop kræver at deltagerne kan arbejde med nål og tråd. De behøver på ingen måde være supergode til at sy, men de skal være i stand til at tråde en nål og sy nogenlunde ensartede sting i hånden. Vi arbejder som udgangspunkt ikke med symaskiner på denne Playshop. Typisk er workshoppen egnet fra omkring 11 år og op, men kan man sy og er yngre, så kan man godt være med. Både piger og drenge er velkomne og vi lægger niveauet ved booking af Playshoppen

 

 

 Book en eller flere Sy-shops i 2018

Kontakt Sophie på mail: buzz@klubkodesmart.dk  eller ring mobil: 28286732

Praktisk info

Et arrangement som dette kræver først og fremmest bordplads. Som udgangspunkt syr vi i hånden og der vil være fokus på at få de elektroniske komponenter på plads, så deltagerne evt. kan sy resten færdig hjemme.

Materialer vil variere alt efter, hvad der skal sys, men typisk vil vi altid arbejde med at anvende færdige komponenter som f.eks. batteriholdere, 2-3 LED lys, ledende systråd og 1-2 knapcellebatterier, samt diverse garner, sytråde o.lign. som kan anbringes på filt eller stof,  (eller en medbragt taske/trøje)

Dette koncept fungerer bedst som et "lukket" arrangement, hvor deltagerne er de samme gennem hele forløbet. Der kan være op til 20 deltagere.

Bestil en eller flere playshops:
Pris pr. arrangement (ca. 4 timer) inkl. materialer 6500,- ekskl. moms
(For arrangementer udenfor Region Midtvest, kan der blive tale om tillæg til transport- Få et tilbud på jeres arrangement)
Kontakt på mail eller ring på 28286732