Karton, LED og Kobbertape 2

Lav bogmærke, navneskilt, valentineskort og andet sjovt for de 9 og 12 årige

I denne playshop laver deltagerne deres bogmærke, julekort, gækkebrev eller hvad de nu vælger at lave med karton, batteri og LED dioder. Hvem ved - måske der også bliver lavet smykker af de kreative deltagere.

I processen lærer deltagerne selv at indtegne diagrammer til deres kredsløb, klippe/folde deres kort eller bogmærker, navneskilte til værelset osv. Hvordan skal strømmen løbe, for at ideen bliver til virkelighed. Hvilke materialer kan lede strømmen. Vi kigger på, hvad der findes af materialer hjemme som også kan bruges i en håndevending.

Selvfølgelig får de instruktioner til at tegne deres diagrammer rigtigt og vi lægger vægt på at det basale kredsløb fungerer og deres ide virker. I denne playshop bruger vi Karton som basis materiale (Se også playshops med Filt/Stof.)

 

 

Bogmærker med LED.

Bogmærker behøver slet ikke være kedelige. Vi kan lave bogmærker der lyser og samtidig lege med selv at indtegne et kredsløb på karton og dekorere det med billeder eller andet sjov. Formen vælger du selv - Den behøver ikke ligne alle de andre. Måske laver du et læsemonster!!!
Så sætter vi selvfølgelig strøm til! 
Kan vi bestemme, hvornår den skal lyse? - f.eks. når vi trykker på et bestemt sted?

Når vi arbejder med karton, skal der ikke sys. I stedet arbejder vi med kobbertape, der er nemmere at arbejde med for små fingre. Samtidig kan disse workshops også give ældre børn og voksne lov at udforske flere muligheder med elektriske kredsløb og kreative design.

 

 

 Book en eller flere Playshops i 2018

Kontakt Sophie på mail: buzz@klubkodesmart.dk  eller ring mobil: 28286732

Kort med LED.
Hvem skal have det fedeste julekort, fødselsdagskort eller måske et elektronisk gækkebrev.....
Ligesom med bogmærker, kan du selv forme og sætte, dekorere og sammen til et personligt kort med karton i farver og lege med at sætte strøm til et kredsløb du selv har tegnet. Strømmen kan få 1 eller 2 LED dioder til at lyse op f.eks. i et herte eller et par hundeøjne....

Måske har du mere lyst til at lave et fedt navneskilt til din din dør ind til værelset, til dit skab i skolen eller noget helt andet, du lige står og mangler et navneskilt til....

Praktisk info
Et arrangement som dette kræver først og fremmest bordplads, så vi kan klippe og klistre.

Kodesmart medbringer karton, skabeloner, sakse og materialer til aktiviteterne.

Dette koncept fungerer bedst som et "lukket" arrangement, hvor deltagerne er de samme gennem hele forløbet.Så er der tid til at prøve en gang til, hvis noget ikke lykkes første gang.

 

Bestil en playshop:
Pris pr. arrangement ca. 4 timer inkl. materialer 6500,- ekskl. moms
(For arrangementer udenfor Region Midtvest, kan der blive tale om tillæg til transport - Få et tilbud på jeres arrangement)
Kontakt på mail eller ring på 28286732