Sjov med LED dioder og Batterier

Elektronik for 3-6 årige (børnehavebørn)

Leg med LED lys - Tænd - Sluk
Har du nogensinde set et barn opdage at det kan skabe lys??
Også de små kan have stor glæde af at lege med tænd/sluk af de LED dioder vi roder med på vore playshops.
Hvis man iøvrigt er opmærksom på at vi arbejder med små dele, er det ganske ufarligt at arbejde med strøm på den måde vi gør her.

Denne lille playshop er en sjov og enkel indføring til elektronik-universet for de mindste. De ser og leger selv med principperne for de små LED lys vi køber i forretningerne og får lov selv at prøve at lege med de små knapceller og dioder.

Mikro-playshoppen er designet til hurtig leg og kort koncentration - f.eks. til Kulturnatten, åbent hus arrangementer eller lidt sjov i børnehaven m.m.

 

 Book en eller flere Playshops i 2018

Kontakt Sophie på mail: buzz@klubkodesmart.dk  eller ring mobil: 28286732

For de mindste går vi helt ind til benet, så der er så lidt støj som muligt. Enkel leg med de essentielle elementer, der kan overskues, når man er 3 eller 4 år.

For de større børn i aldersgruppen inddrager vi og leger med helt enkle materialer og former - gerne skrammel, som f.eks. toiletruller, små bægre, mindre papkasser m.m. Herudover bruger vi igen knapcellebatterier og lysdioder i forskellige farver. Børnene laver deres figur, maler og dekorerer med, hvad vi nu har til rådighed...

Praktisk info
Et arrangement som dette kræver først og fremmest bordplads, så vi kan klippe og klistre - og forældrene også kan være med.
Kodesmart medbringer materialer til aktiviteterne, men i må gerne også selv medbringe skrammel til brug for fantasifulde væsner.

Dette koncept fungerer rigtig godt både som et "lukket" arrangement, hvor deltagerne er de samme gennem hele forløbet og som et åbent arrangement, hvor deltagerne er der så længe det er interessant for dem, eller deres forældre trækker dem videre.

 

Bestil en eller flere playshops:
Pris pr. arrangement á 2 timer inkl. materialer 3500,- ekskl. moms
Ved booking af 2 playshops samme dag er den samlede pris 6500,- ekskl moms.
(For arrangementer udenfor Region Midtvest, kan der blive tale om tillæg til transport - Få et tilbud på jeres arrangement)
Kontakt på mail eller ring på 28286732