Klar Start Kodesmart

eBog med inspiration, viden og tips til selv at begynde at lege med programmering - med eller uden børnene....

Åbn en verden af magi,
hvor børn udvikler egne ideer til
historier og spil på computer og tablets

ebogen Klar Start Kodesmart hjælper dig med at hjælpe børn fra
omkring 5 år og op i gang med at lære at programmere gennem leg og spil.

Vær selv den, der sætter dit barn i gang med at kode spil og historier.
- også selv om du ikke selv ved noget om programmering

iphonePics 006

Lav animationer med ScratchJr.
Lav spil med Scratch
Lad de nysgerrige Fuzzy Balls rulle derudaf på den nye planet i Kodable.
Fix fabrikken med Mindstorms.
Tag på adventure med Marco.
Hjælp en forladt hundehvalp hjem med Tynker.....

...og mange andre eventyr venter forude...
For det er sjovt for børn at programmere!

I England lærer børn computer science og programmering allerede fra omkring 4 år og hele vejen op gennem skolen. I Danmark er børn desværre stadig afhængige af at deres forældre har lyst til at lære dem eller lade dem lære mere om at kunne programmere. Eller at der er pædagoger og lærere i børnehave og skole, der tager teten og arrangerer leg og undervisning.

NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT

Nu får du også med køb af eBogen adgang til Det Lille Kodekursus (afsnit 3 i ebogen) som videobøger der følger bogens afsnit. Hele familien i huset kan se og lære gennem video.

dlk-splash

Børns digitale liv, kræver at vi tænker nyt, når vi forbereder dem!
Børn der i dag er mellem 3 og 10 vokser op med en helt anden bevidsthed om brug af teknologi, end noget barn nogensinde før har haft mulighed for.
Samtidig vokser de op i en verden, hvor kommunikation, tanker og handlinger også er influeret af internet og teknologi som aldrig før i historien.

Børn påvirkes af apps og spil i et omfang aldrig set før. Forståelse for og færdigheder til at gennemskue, hvordan apps og computere m.m. virker er vigtigt på en måde det aldrig har været før. Og det er ikke en god ide at "vente og se".

Ligesom med talte sprog er tidlig læring en god ide; fordi det sker på et tidspunkt, hvor børnene leger det ind med hjælp fra voksne til også at forstå den læring legen giver dem.

eBogen Klar Start Kodesmart giver dig guides og ideer til at støtte dig som forældre gennem den voksende jungle af apps og programmer, der er på markedet og samtidig lærer du selv mere om, hvorfor det er så vigtigt at børn får lov at snuse til programmering - tidligt.

Programmering er både for "de logisk tænkende" og "de kreative"
Som voksne har vi en tendens til at dele mennesker op i de logisk tænkende mennesker og dem der tænker kreativt. DET ER IKKE RIGTIGT! Børn kan sagtens gøre begge dele og kombinere de to måder til nye løsninger og vinkler.

De mange nye muligheder med f.eks. ipad, robotter og andre medier giver dem en unik mulighed for at udforske og udvikle evnen til at kombinere, skabe synergi, innovere og arbejde struktureret med problemløsning.

At lege med programmering giver børn lov at udvikle helt nye sider af sig selv - og finde nye måder at udtrykke sig kreativt og skabende.

ebogen Klar Start Kodesmart hjælper forældre i gang!

kks-12-cover

Ebogen er tænkt til dig som voksen, der gerne vil forstå mere om, hvad det er børnene kan og får mulighed for ved at lege med programmering. I ebogen finder du praktiske anvisninger, viden og erfaring med børn og programmering og enkle guides. Ebogen er skrevet for alle forældre uanset forudsætninger.

"Det er nok ikke noget for mig. Jeg er SPEJLBLANK på computere!!" Hvis det er dig så: Hurra!! Det er en suveræn anledning til at være meget mere åben og nysgerrig og LÆRE SAMMEN med dit barn. Så at være "spejlblank" er ikke det, der skal holde dig tilbage. Med Klar Start Kodesmart kan alle forældre være med uanset om de selv arbejder med IT eller ej.

"Hvad findes der til iPad og Android?" I ebogen er de fleste af eksemplerne tilgængelig på iPad og enkelte er til computer. Flere apps er nu på vej til Android og derfor får du også en oversigt over, hvilke platforme, der understøtter de enkelte apps. Du/I kan komme i gang med at programmere blot i har en tablet eller en pc/mac.

"Hvorfor en ebog og ikke en trykt version?" Der er meget fokus på børn og programmering i denne tid - og med rette. Det betyder også at der er stor vækst i markedet for apps og spil, der lærer børn at udvikle kompetencer til at kode. En ebog kan lettere følge med udviklingen og opdateres med nye cases, guides, ny forskning m.m. Med en ebog, bliver det derfor nemmere automatisk at opdatere dig jævnligt med ny inspiration.
Når du køber i dag, får du uden beregning adgang til at hente nye fremtidige versioner af ebogen.

"Jeg lærer bedst live eller gennem video" Det er der mange, der gør og derfor har vi også tilbud til børnehaver, institutioner og biblioteker, hvor vi faciliterer leg med kode, med plads til at voksne også kan deltage og lade sig inspirere. Disse tilbud kan også laves til et forældrearrangement.

Vi har nu også mulighed for at lære gennem video-bøger i vores online Scratch4Kids.
Køber du ebogen får du automatisk adgang til "Det Lille Kodekursus" på Scratch4Kids.
Så kan du lære at lave spil med scratch via videoer, der understøtter afsnittet i ebogen.

"Hvad indeholder ebogen?" Ebogens 3 dele giver dig på hver deres måde en mulighed for at lære mere om børn og programmering og selv at lege med programmering sammen med børnene. Første del er primært til den voksne, der vil vide mere om hvorfor og hvordan børn lærer at programmere. Anden del er en App Guide, der jævnligt opdateres med nye apps og væsentlige ændringer til eksisterende koncepter. Tredie del er et konkret lille kursus i programmering, hvor vi anvender programmet Scratch:

indholdPict2


Sådan kommer du i gang:

Introducer dit barn til programmering
med ebogen Klar Start Kodesmart

Du får:

  • ebog til download her og nu med;
  1. brugbare guides til programmerings apps til tablets,
  2. et lille "kom i gang med at kode" kursus (fra 7 år og op)
  3. indsigt i kreativitet, leg og programmering
  • Du bliver tilføjet en intern mailliste med henblik på automatisk at få tilsendt kommende opdateringer til ebogen til din indbakke med;
  1. flere/nye apps til tablets
  2. flere/nye programmer til computer
  3. ny viden og erfaring med programmering for børn

Du skal bruge:
For at kunne læse ebøger i pdf format skal du have adgang til en pc, mac eller tablet.
Herudover skal du bruge en reader (applikation eller program til at læse pdf filer) som f.eks. adobe reader til computere eller ibook til iPad og lign. apps til andre typer tablets.

Du får ebogen Klar Start Kodesmart og alle kommende opdateringer for én betaling på 250,- dkk.
Priser er inkl. moms
Handelsbetingelser

OBS: Vil du hellere betale via netbank? Det kan lade sig gøre til denne konto Danske Bank:
Reg: 4001   Konto: 4001511238
Husk at skrive emailadresse og navn på overførslen, så jeg kan oprette dig i systemet og sende dig ebogen og kommende opdateringer.