DIGIBLING for børn

Lær at kode med Circuit Playground og Micro:bit

Programmering har aldrig været mere farverigt

end med den nye Circuit Playground Express og med Micro:bit

Masser af festlige farver og funktioner i denne lille mini-controller gør den meget velegnet til børn og barnlige, der gerne vil lære at lave f.eks. wearables eller få ting til at snurre, lyse, blinke, lyde, og meget andet.

Med programmet Makecode, er det super enkelt at sætte et program sammen og forstå grundlæggende principper for at tale med en computer. På denne workshop leger børn - og evt. deres forældre - med at kode og finde på sjove, finurlige, innovative projekter i farver.
Vi leger også med med principper for wearables og e-tekstiler, hvor microcontrollere indgår til at styre forskellige funktioner.
F.eks. kan vi lege med at måle puls, temperatur, lysstyrke, lave tyverialarmer, fidgetspinnere og meget andet - og sætte det ind i tøj og andet.

 

Workshoppen kan som sædvanlig bestilles af f.eks. biblioteker, skoler og virksomheder, der har lyst til at invitere børn og familier ind og lege med fremtidens muligheder.

Kodesmart medbringer kits til projekterne og andre materialer vi bruger på workshoppen. Som udgangspunkt bruges Circuit Playground Express til at lege med programmering og evt arbejde med e-tekstiler.

Workshops kan skæres til efter behov og aldersgruppe - og den sammenhæng de indgår.
Varighed fra 3 timer til flere dage i et større projekt - og evt. som et førløb i et valgfag, hvor det giver mening.

Kontakt for tilbud

Book en eller flere Playshops i 2018

Kontakt Sophie på mail: buzz@klubkodesmart.dk  eller ring mobil: 28286732

Book en eller flere DIGIBLING Playshops 
Pris pr. playshop varierer efter omfang.
Eksempel på workshop: (ca 4 timer) inkl. materialer 6500,- ekskl. moms
(
For arrangementer udenfor Region Midtvest, kan der blive tale om tillæg til transport og ophold – Få et tilbud på jeres arrangement)
Kontakt på mail eller ring på mobil 28286732

Obs: Playshoppen kan også bookes til børn, familier og voksne i forb. med seminarer, møder, festivaler m.m. Ring og få en snak om muligheder.