Legegruppe med robotter og programmering

Find sammen og leg med

Forældre, børn og biblioteket i skøn leg med robotter!

Er du interesseret i at lege med robotter og programmering sammen med dine børn - også de små i børnehavealderen - men du ved ikke rigtig;

  • hvordan du kommer i gang
  • hvilke robotter er gode at komme i gang med
  • hvad børn kan eller hvor længe

Måske er i nogen, der gerne vil tage teten og lave noget sammen og vil gerne vide lidt mere om, hvad der er godt at bruge til de mindste og dem i mellemgruppen.

iphonePics 867

Gå sammen med det lokale bibliotek, friskole, børnehave og start en gruppe, som mødes med jævne mellemrum og tager timer ud til leg og sjov med robotter og programmering/kodning. Så kan i få adgang til flere materialer end hvis i skulle investere i det hele selv. Samtidig får både børn og voksne glæde af at lære sammen med andre og udvikle ideer sammen.

Kodesmart kommer gerne ud med en lille playshop, hvor vi leger med forskellige robotter og i får materialer til at komme videre på egen hånd. Biblioteket kan stå for at indkøbe materialer - robotter, bøger m.m. og lægge lokaler til.

Herefter kan der efter behov aftales opfølgende workshops/webinarer med materialer, i gerne vil fordybe jer i yderligere

Kontakt Sophie Hovdekorp for priser og muligheder på buzz@klubkodesmart.dk