Kodesmart Live

Mandag d. 5. marts starter jeg en live-cast op via facebook live kl. 10:00

Indtil videre bliver konceptet at jeg går live 1 gang om måneden med 30 minutters indhold hvor jeg forsøger at give inspiration til praktiske måder at gøre noget mere med elektronik, programmering og robotter. Der vil være app-befalinger, praktiske tips til at prøve noget af – nogle gange meget lavpraktisk og andre gange med anbefalinger af nye koncepter indenfor robotter og elektronik.
Der vil med garanti også hen ad vejen komme ting omkring etekstiler og paptronik og små snaz fra min kommende bog om programmering af intelligente tekstiler.

Dagene ligger indtil videre fast: Den første mandag i hver måned.
Om det fortsat bliver kl. 10 vil jeg lade være op til, hvor mange der kan deltage live – og hvor mange der evt. gerne vil kunne være med f.eks. om eftermiddagen.

Du kan abonnere på updates inde på begivenheden på facebook via Kodesmart.dk facebookside. Hop gerne over med det samme og giv lyd om du er interesseret og del gerne videre ud i dit netværk.

https://www.facebook.com/events/1085865131554056/

Det gode ved facebook live er at selv om du ikke kan være med live, kan de stadig se videoen bagefter og kommentere/spørge løs. Det er allerede nu muligt på begivenheden at komme med forslag til, hvad du gerne vil have jeg tager op af temaer.

Tal og del

Kommentarer