ScratchJr og Scratch for lærere og pædagoger

Lær børn at programmere med ScratchJr og Scratch – inddrag dem begge i indskolingen og leg med ScratchJr i børnehaven.

ScratchJr til de små og Scratch til de lidt større børn er rigtig gode værktøjer til at skabe animationer og små historier og interaktive spil. Børn kan allerede i børnehaven begynde at lege med ScratchJr, som findes både til ipad og androids.

scratchjr-ikon

 

Når de synes Jr. versionen er for kedelig og når de kan begynde at genkende ord, kan de hoppe videre til Scratch, hvor mulighederne åbnes og der kan laves meget avancerede ting.

scratch-b

På Scratch4Kids er konceptet at alt så vidt mulig forklares via video, så børn kan forstå det og følge instruktioner også før de kan læse og skrive selv. Fra slutningen af september er vi helt klar med guides til undervisere og pædagoger, der gerne vil kunne mere i begge programmer og have inspiration til at arbejde med dem i undervisningen.

scr4-2015-splash

Mulighederne med ScratchJr og Scratch som værktøjer i undervisningen, når børnene skal fortælle, animere og lave små spil til hinanden og derigennem lære at skabe med it er mange, når man først kender programmerne og måske endda har inspiration til at inddrage dem.

Som underviser og pædagog kan du også få stor gavn af Scratch4Kids med et spritnyt modul, der er ved at være på plads til at inspirere og guide dig.

Se mere om modulet, der snart er klar på Scratch4Kids

 

Tal og del

Kommentarer