Blue-Bot Goodies (og et par stykker til Bee-Bot)

Med materialerne fra bogen Go Go Bee-Bot er der så mange muligheder for at variere legen med Bee-Bot og Blue-Bot med fokus på det taktile – at lade hænderne hjælpe hjernen med at forstå.

Med små kort kan børn og voksne lege med at lægge sekvenser af pile og pauser, som den lille robot kan kodes til at udføre. Stort set alle ark fra bogen kan hentes i et format til at printe ud og evt. lamineres for ekstra holdbarhed.

Med Tactile Reader til Blue-Bot er der dog kommet en – efter min mening – rigtig god løsning til at gøre det lidt nemmere at lave koblingen mellem at trykke på robotten og gøre disse sekvenser tydelige for børn og voksne med pilekort.
Derfor har jeg sammensat en lille eBog, hvor både Tactile Reader og Blue-Bot App gennemgås.
Den ligger sammen med de andre ressourcer inde på GoGo BeeBot-Online 

Har du ikke købt bogen Go Go Bee-Bot – kan du stadig få  eBogen om Tactile Reader og Blue-Bot App mod en emailadresse. Om få dage (Den 23. marts 2018) sender jeg nemlig link til eBogen Blue-Bot Goodies ud til alle på kodestafettens mailliste.

Du kan melde dig på emaillisten her: Ja Tak – Den eBog vil jeg gerne have en kopi af.

OBS!: Til både Bee-Bots og Blue-Bots ligger der nu også på GoGo Bee-Bot Online en række kort med trafiktavler – store og små. Kortene er lige til at printe ud og laminere. Selv bruger jeg dem til f.eks. vendespil, hvor børn 2 og 2 kan give hinanden opgaver med Bee- og Blue-Bot. De små kort kan vendes med tavlen nedad og de store kort kan lægges under en transparent måtte.
Vend et eller flere af de små kort og styr botten til at finde samme kort. Samme leg  kan anvendes til de andre kort med bogstaver, tal m.m.

Tal og del

Kommentarer

Comments are closed.

Accepter cookies for fortsat anvendelse af siden. mere information

Lovgivningen påbyder at vise denne irriterende bar og fortælle dig at vi anvender cookies til at se, hvordan brugere (anonymt) bruger siden. Det gør os klogere og giver os mulighed for at gøre mere af det du godt kan li og mindre af det ingen bruger tid på. Fordelen for dig vil være en bedre fungerende hjemmeside, der har en masse spændende at byde på.

Luk