Kodesmart med Vikaren

Behov for en spændende vikar? 4 timer, 2 dage eller en uge?
Eller behov for at få lidt mere kreativitet med elektronik og programmering ind i skolen?

Kodesmart med vikaren er et koncept der kan tilpasses skolens behov for at få dækket vikartimer med meningsfuld leg og læring primært til indskolingen og mellemtrinnet, men flere af aktiviteterne vil også kunne bruges i overbygningen. Kodesmart medbringer grej og leg og stiller op et passende sted på skolen. Vi leger med elektronik, robotter og programmering alt efter hvor meget tid klassen har til rådighed og så vidt muligt med skelen til skemaets fag.

    

Kodesmart med vikaren kan også laves som et forløb med timer fordelt over flere uger, f.eks. til et valgfag eller ved længere fravær. Under Åben Skole kan konceptet anvende til forløb med inspiration og igangsætning af aktiviteter med skolens egne lærere.
Jo mere tid med den samme klasse - jo dybere og mere kreative kan vi arbejde os ned i materien.

   

Skolen stiller computere/ipads til rådighed, så der kan kodes i f.eks. Scratch, Makecode, Arduino eller ScratchJr. på ipads.

Kodesmart med vikaren medbringer en række robotter og micro:controllere til brug for forskellige aktiviteter og aldersgrupper. Alt efter om skolen anvender computere og/eller ipads kan vi mixe muligheder til en spændende dag med programmering af elektronik og spil. Ud over aktiviteter med programmering kan der indgå aktiviteter med simpel elektronik, hvor der leges med små kredsløb på papir, i filt eller på pap. Indhold og mål for dagen/ugen bestemmes af, hvor lang tid klasserne har til at være med.

  

Book Kodesmart med vikaren

Mulighederne er mange og endda til en relativt lav pris. For skolen svarer udgiften nogenlunde til dækning af timer ved en uddannet lærervikar. I enkelte tilfælde kan der komme udgifter til elektronik og og ved større afstande udgifter til transport - men det aftales altid på forhånd.

Bookning mindst 4 timer pr. dag. For en god forberedelse af dagens aktiviteter, bør der bookes i god tid (24 timer minimum).

For yderligere information og evt. standby aftale; kontakt Sophie Hovdekorp på mobil: 28286732 eller send en mail på: buzz@klubkodesmart.dk