Klar Start Kodesmart!!

Klar Start Kodesmart er for børn og voksne!!

Vores mål er at flere børn får lyst og mulighed for at lege med programmering og kodesprog. Især alle børn, der ikke har forældre eller andre voksne med viden om programmering omkring sig.
Klar Start Kodesmart viser hvordan f.eks. store børnehavebørn og børn i skolealderen kan få en forståelse for programmering, som også hjælper dem med andre indlæringsområder og fag.

Foreløbig har vi lavet en ebog med app-guide, kodekursus for absolut begyndere (børn og voksne) og en god introduktion til dig, der vil vide mere om, hvorfor børn skal have muligheden for tidligt at lære at kode eller programmere. Bogen opdateres jævnlig med nye apps og vigtig viden.

Kroppen er med

Hos Kodesmart handler det om at få hele kroppen med. Ligesom IT er integreret i vores dagligliv er det også vigtigt at tænke kroppen og børnenes egne erfaringer med ind i introduktionen til programmering.

Skole og børnehaver

I 2015 fokuserer vi på at nå ud i børnehaver og skole (samt sfo) med undervisningsforløb og materialer, der gør det nemt for pædagoger og lærere at inddrage programmering i deres undervisning.

Vi bygger en klub til børnene (og deres voksne)

Det varer lidt endnu, men vi vil gerne lave en klub, hvor børnene selv kan finde mere materiale, medspillere og venskaber omkring interessen for at forstå computeren og hvordan vi får den til at gøre livet lettere og bedre for os.

I sommeren 2014 holdt vi den første online sommerskole med kodning.
Hvis alt går vel kan vi i sommeren 2015 starte op på konkrete playcamps for børn i alderen 5-9 år. Hold øje med udviklingen ved at tilmelde dig vores mailliste.
Vi spammer ikke og skriver ikke med mindre der er nyt og vigtigt at fortælle.

Klar Start Kodesmart!! er fuld af inspiration til leg og læring og samtidig en guide til voksne, der gerne vil støtte deres børn i at udvikle talenter for programmering og logisk forståelse.

Vil du smugkigge?

Så få en lille forsmag på ebogens indhold.  Indtast din emailadresse i boksen nedenfor.
Så sender vi dig snart en godbid med et kapitel.Det er gratis & uforpligtende at være med
på maillisten med nyt om bog og klubben.
Du kan også nemt melde dig af listen igen.

Kommentarer og indspark?

comments

Udgivet i KSK.