Yes!

Du er nu tilmeldt workshoppen

Sy og vær kreativ med strøm og elektronik.

mandag den 24. oktober 2016

Bemærk at der afholdes 2 workshops den dag med samme indhold. Så tjek lige igen at du er landet på den, der passer bedst til dig tidsmæssigt. Send en mail til mig på buzz@klubkodesmart.dk så hurtigt som muligt, hvis du har brug for at bytte plads.

Jeg glæder mig rigtig meget til en kreativ dag sammen med dig og de andre deltagere på workshoppen.
Jeg vil - når vi nærmer os sende en reminder på mail til dig og de øvrige deltagere og samle op på evt. info til jer.

Husk at jo flere vi er - jo sjovere og jo mere inspiration. Giv derfor gerne andre besked workshoppen så de kan nå at komme med, hvis de har lyst og tid.

Hav en god sommer

Kh. Sophie Hovdekorp

 

Lidt praktiske informationer:

Sted:
Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg – beliggende tæt på Zoologisk Have.

Gode parkeringsforhold og let adgang til offentlig transport f.eks. bus 6a til/fra Københavns midtby hvert 6. minut og bus 4a

Parkering:
Der er 2 timers parkering på Roskildevej, kunder til Roskildevej 46 kan benytte p-plads BAG den bygning hvor Aldi ligger (der står uvedkommende parkering forbudt, men det gælder ikke vores kunder- vi har ca 10 pladser der). På P-pladsen foran Aldi må man parkere 1 time ad gangen indtil kl. 8 om aftenen. De pladser hvor der står Rød bygning på kræver et særligt parkeringsbevis

Ektra info fra Frederiksberg kommune, som gælder parkering langs Roskildevej:

Parkering på Frederiksberg, er anderledes end resten af København. Du kan parkere op til 2 timer gratis i parkeringszonen på Frederiksberg – se den grå zone på kortet herunder. Begrænsningen gælder for nedenstående periode – uden for disse tidsrum er der ikke generelle tidsbegrænsninger:
Hverdage kl. 7-24
Lørdage kl. 7-17
Fri parkering om søndagen

Der kan købes p-billetter på kommunens hjemmeside.