Familie-Maker-Fun er workshops og forløb, hvor både 2 generationer – voksne og børn er med.

Vi leger med elektronik i papir, tøj og genbrug efter principperne i bogen “Sæt strøm til de kreative fag”. Vi laver kort og billeder til jul/valentin/fødselsdag, der lyser, vibrerer og måske laver lyde… Vi sætter elektronik i tekstiler, så der kommer lys i tasken, slipset, bæltet…. Vi leger med elektronik i seje smykker og accessories til både store og små.. Vi leger med lys i glas og akryl og laver sjove, finurlige, seje lamper… Vi leger med små robotter til børn og microcontrollere til de ældre…. Vi kigger på apps og kodelege til de mindste….

Workshops og forløb vil give masser af inspiration til at lege med den teknologi, der omgiver os og forstå hvordan den fungerer. Teknologi er blevet meget nemt at bruge – så nemt at den for de fleste børn og unge (og voksne) i dag er lukket land. Med Familie-Maker-Fun tager vi en tørn med teknologi-forskrækkelser og åbner muligheder for at finde nye interesser og måder at dykke ned i dem.

Familie og generationer er nøgleord i konceptet.

  • hyggetid sammen, hvor vi også lærer sammen.
  • fællesskab for børn og voksne
  • fællesskab med andre familier når vi mødes og leger.
  • aktiviteterne vil indbyde både piger og drenge, kvinder og mænd, unge og ældre, mor og far til at være nysgerrige og leg med teknologi.

Familie-Maker-Fun kan arrangeres med åbent én gang hver uge,14 dage eller måned i 4 timer gennem med forskellige aktiviteter, der giver inspiration til at lege videre hjemme med egne projekter. Nogle aktiviteter vil være gengangere, men her kan deltagere så dykke dybere ned i emnet, mens andre starter op.

Nogle eksempler på aktiviteter:

Pimp jeres LEGO
Byg og sæt lys, lyd, vibration m.m. i LEGO Friends og andre LEGO koncepter.

Smykker og nøgleringe med LED

Leg med små micro-controllere

“Lysbilleder”

og meget andet, hvis du kommer igen og igen.