Sæt strøm til - Lav seje robotkort

Sjov leg med et lille kredsløb for børn mellem 6 og 12 år

Denne workshop gør brug af nogle søde, sjove præfabrikerede dobbeltkort af karton med print, der kan påføres strømførende blæk, så der er forbindelse mellem et batteri og en lille LED diode, der lyser. 

Børnene leger med principperne for at skabe strøm, ved at male kredsløbet og sætte et batteri og en LED diode i kortet, der lyser, når "ringen sluttes". Voksne kan også have masser af sjov, når de følger med deres børn ind til playshoppen.

"Kom og lav det fedeste fødselsdags-, jule-, nytårs-, valentines- eller andre kort til bedsteforældre, mor, far, yndlingstante eller andre."

 

 

Fordelen er at det er nemmere for børn at aflæse, hvordan et kredsløb bygges op, fordi diagrammet til kredsløbet er indtegnet på forhånd og det gør det muligt for de små i gruppen at være med.

Kortet farvelægges med tusch og farveblyanter så de får deres eget helt personlige udtryk. Når børnene er færdige kan de give kortet videre til bedsteforældre eller andre, der skal have en sjov hilsen med et hjemmelavet elektronisk kort.

Praktisk info
Et arrangement som dette kræver først og fremmest bordplads, hvor børnene kan klippe og farvelægge m.m. Der kan deltage op til 30 børn ad gangen. Playshoppen varer 2 timer, så der er tid til at alle kan nå at blive færdige. Kodesmart medbringer kort, elektrisk maling og farver som børnene bruger i processen. 

Dette koncept fungerer godt både som et "lukket" arrangement, hvor deltagerne er de samme gennem hele forløbet 0g som en aktivitet over en hel dag/aften, hvor børn kommer til undervejs og går, når de er færdige.

Bestil en eller flere Playshops med Robotkort.
Pris pr. arrangement (2 timer/30 børn) inkl. materialer 4000,- ekskl. moms.
(For arrangementer udenfor Region Midtvest, kan der blive tale om tillæg til transport - Få et tilbud på et arrangement)
Kontakt på mail eller ring på 28286732